Foto: ARK.
Foto: ARK.

Gratis gezinsuitje in natuur

Actueel 57 keer gelezen

Rhoon - Wil je de calorieën van de Kerstdagen eraf wandelen? Genoeg van twee dagen binnen zitten? Kom dan op vrijdag 27 december van 12.00 tot 16.00 uur met het hele gezin naar het natuurgebied bij de Koedood in Rhoon. Voor jong en oud is er van alles te doen en te beleven en voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd.

Je kunt zelf mooie dingen gaan zoeken of meegaan met een struintocht. En als je graag hutten bouwt, dan kun je je uitleven in het aangrenzende bos. Er liggen takken klaar waarmee je een stoere hut kunt bouwen. Ouders mogen meehelpen en eventueel een takkenschaar meenemen. Heb je trek in iets warms? Dan kun je een broodje bakken boven het kampvuur. Er wordt ook chocolademelk en glühwein opgewarmd. Deelname is gratis.

Het natuurgebied langs de Koedood heeft meerdere gezichten. Door de aanwezigheid van een kudde Schotse Hooglanders verandert de Koedood in een ruig en spannend natuurgebied. Maar het water langs het gebied is ook interessant en nuttig. Het riviertje de Koedood maakt onderdeel uit van de Blauwe Verbinding én van de Klimaatbuffer IJsselmonde. Natuurgebied Koedood ligt op de kruising van de Poelweg en het Koedoodpad in Rhoon. Het evenement vindt plaats naast het fietspad tussen de twee wildroosters. Op het nabijgelegen perceel van Poelweg nummer 6 is beperkt gelegenheid om te parkeren. Informatie bij Paul Grootenboer via 06 20 44 70 78 of paul.grootenboer@ark.eu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant