Foto: Jenny van Hoorn
Foto: Jenny van Hoorn

Lichtjesavond gewaardeerd

Actueel 117 keer gelezen

De deelgemeente Rozenburg organiseerde 20 december samen met Stadsbeheer Rotterdam een lichtjesavond op de begraafplaats in Rozenburg. Ruim zestig bezoekers herdachten hun dierbaren deze avond. De avond werd door alle aanwezigen zeer gewaardeerd en mede daarom doet de deelgemeente haar uiterste best om ook volgend jaar weer een lichtjesavond te organiseren.

De bezoekers van de begraafplaats kregen bij binnenkomst een kaars om op het graf te plaatsen. Samen met de fakkels en de heaters, die over de gehele begraafplaats waren verdeeld, vormde dit een mooi geheel.

Men kon een overdenking of boodschap voor hun dierbare schrijven op een ster en deze aan de pergola hangen. Ook werd door vele bezoekers een bloembol in een speciaal bloemperk geplant, dit zal in het voorjaar in bloei staan. Op twee plaatsen zijn de ingezonden gedichten uitgelicht. Deze gedichten verwoorden goed de gevoelens van de bezoekers. Op veler verzoek worden de gedichten gepubliceerd op de website www.rotterdam.nl/rozenburg.

De avond werd door alle aanwezigen zeer gewaardeerd en mede daarom doet de deelgemeente haar uiterste best om ook volgend jaar weer een lichtjesavond te organiseren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant