Foto: PR
Foto: PR

Purperladies

Actueel 92 keer gelezen

Spijkenisse - Purper komt dit theaterseizoen met een bijzondere verrassing; een dameseditie van Purper! In plaats van vier heren, bestaat de groep uit de vier vakvrouwen Gerrie van der Klei, Anouk van Nes, Céline Purcell en Mylou Frencken.

De dames hebben hun sporen in het theater ruimschoots verdiend en staan garant voor topkwaliteit, passend bij de Purper traditie. Het zijn dames van verschillende leeftijd en achtergrond, dames met lef, gein en geweldige stemmen. Centraal in het programma van deze Purper Ladies staat de vraag hoe vrouwen van verschillende leeftijden vandaag de dag in het leven staan. Een onderwerp dat met een gezonde dosis zelfspot tot een hilarische theatermiddag zal leiden! De voorstelling wordt gemaakt onder toeziend oog van Purper-coryfee Frans Mulder. De regie is in handen van Frans Schraven.

Kaarten voor de voorstelling op zondag 5 januari, 15.00 uur kosten €25,-/CJP, 65+ €24,- (incl. consumptie & garderobe) en zijn te bestellen via 0181-652200 of www.destoep.nu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant