Afbeelding

Speel het spel!

Actueel 61 keer gelezen

Spijkenisse - Spijkenisse is helaas een bron van files en verkeersopstoppingen. Om de stad te helpen, wil Van5Naar4 een speciale editie voor Spijkenisse organiseren. Welke club, bedrijf of straat weet zich het best te verbeteren en wint daarmee een etentje voor heel het team?

Niet meer in de file staan voor de Spijkenisserbrug, maar gewoon met de metro het water passeren. Liever een ochtend thuiswerken dan weer met de auto over de Hartelbrug te gaan. Het zijn alvast twee tips waarmee je punten scoort in Van5Naar4, het online spel dat slimmer reizen stimuleert.

Om Spijkenisse beter bereikbaar te maken, nodigt Van5Naar4 alle inwoners, clubs en bedrijven uit om mee te doen. Dit is heel eenvoudig. Vorm een team van minimaal vijf personen en stuur de e-mail adressen van de leden naar info@van5naar4.nl Elke inschrijver krijgt een persoonlijke uitnodiging voor het spel. Individueel inschrijven is ook mogelijk, Van5Naar4 stelt dan een team samen. Deelname is, en ook dat is bijzonder, gratis. Inschrijven kan tot 10 januari.

Van de ‘wedstrijd’ wordt verslag gedaan op Dichtbij.nl, in Weekblad Spijkenisse, Weekblad Bernisse en op Bereik Spijk. Welk team wint er een etentje?

Hou Bereik Spijk in de gaten voor actuele informatie over het spel en doe mee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant