Foto: Levin den Boer
Foto: Levin den Boer

Assepoester De Musical

Actueel 160 keer gelezen

Spijkenisse - Sprookjesmusicals zijn inmiddels een ware traditie geworden. Na vijf succesvolle seizoenen, is ditmaal het wereldberoemde sprookje van Assepoester bewerkt tot een betoverende musical voor jong en oud. Een romantisch verhaal over het meisje dat door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar uiteindelijk trouwt met een echte prins. Er is een verkleedwedstrijd, een Meet & Greet en je kunt een rit naar het theater winnen in een limousine.

De rol van Assepoester wordt gespeeld door Sita, die eerder al te zien was in Klein Duimpje De Musical. Ron Link, bekend uit o.a. Tarzan, zal de rol van de knappe Prins spelen. Dit prachtige nieuwe sprookjespaar zorgt, samen met een aantal bekende Van Hoorne gezichten, voor een betoverende voorstelling. Een beleving voor jong en oud.

De enthousiaste cast laat alle kinderen, maar zeker ook hun (groot)ouders weer volop genieten van een voorstelling boordevol vrolijke muziek en vooral veel humor. Na de voorstelling komen alle sprookjesfiguren naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet met het publiek.

Verkleedwedstrijd
Kom verkleed als jouw favoriete sprookjesfiguur en schrijf je in bij de toverbalie in de foyer van het theater. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

Limousine
Als je kaarten reserveert, of al hebt gereserveerd, voor de Musical, mail dan je reserveringsnummer en de reden waarom juist jij als VIP naar het theater gebracht moet worden naar: info@vanhoornejunior.nl Vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Op donderdag 2 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Assepoester De Musical staat op zaterdag 4 januari in Theater De Stoep. De voorstelling van 14.00 uur is uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten voor de voorstelling van 16.30 uur. Kaartprijs: €19,50 en voor kinderen €18,50. Reserveringen: www.destoep.nu of telefonisch: 0181-652200.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant