Afbeelding

Africa Impressions

Actueel 93 keer gelezen

Spijkenisse - Afrikaliefhebbers, reisfanaten, muziekliefhebbers en natuurlijk fans van Chris Hinze en Kai Uwe Küchler zullen verheugd zijn! Fluitist, componist en wereldreiziger Chris Hinze staat na het succes van het visual concert 'Tibet Impressions' wederom samen met topfotograaf Kai Uwe Küchler in de theaters.

'Tibet Impressions' was ook in Theater De Stoep  te zien en het publiek genoot met volle teugen van de adembenemende reisimpressies en de live muziek. Geïnspireerd door de eindeloze Afrikaanse natuur, de schitterende bevolking, de prachtige gezangen en meeslepende ritmen en natuurlijk de waanzinnige foto's van Kai Uwe Küchler, presenteren zij nu het nieuwe visual concert 'Africa Impressions'. Net als bij hun vorige voorstelling kunt u wederom genieten van de schitterende reisimpressies op een groot scherm en live muziek. Het boeiende van dit concert is de muzikale wisselwerking tussen de adembenemende beelden en de indringende muziek, afgewisseld met persoonlijke verhalen en anekdotes.

Africa Impressions, met Chris Hinze en Kai-Uwe Küchler is op zondag 22 december om 15.00 uur te bekijken en te beluisteren in Theater De Stoep. Kaarten à € 23,-- zijn te bestellen via 0181-652200 of www.destoep.nu

 

Maak kennis met Chris Hinze:

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant