SV Simonshaven een uur de evenknie van Stellendam

Sport 85 keer gelezen

Stellendam: SV Simonshaven heeft op de Molengors niet voor een verrassing kunnen zorgen met een stuntje tegen Stellendam. De mannen van Ad Reijtenbagh verloren het duel met 3-1 (1-1). ‘We hebben een uur goed mee kunnen ballen, maar op het moment dat Stellendam meer druk ging zetten en wij door een foutieve breedtepass met 2-1 achterkwamen, was het over,’ verklaarde de trainer van Simonshaven de nederlaag. Het zwaar gehavende Simonshaven begon hoopvol, want na vijf minuten spelen onderbrak Matthijs van Schie een foutieve breedtepass van een Stellendammer, waarop hij in zijn gang naar de goal de Stellendamse goalie kanloos liet vissen: 0-1. Stellendam kwam op een dergelijk gelijke wijze nog voor rust aan de gelijkmaker: 1-1. Remco Bork bleef in de tweede helft met een enkelblessure achter in de kleedkamer. ‘Dat kwam de organisatie door de noodgedwongen omzettingen ook niet ten goede.’ Stellendam kwam goedkoop aan de voorsprong (2-1) waarna de koppies bij Simonshaven gingen hangen en de Stellendammers nog mochten uitlopen naar 3-1. Doelman Mike Kok voorkwam met enkele goede reddingen nog een grotere nederlaag. Simonshaven speelt aanstaande zaterdag thuis de inhaalwedstrijd tegen SCO ’63

SV Simonshaven:  Mike Kok; Remco Bork (46. Nick Barendregt), Dave Brouwer (75. Bastiaan Slikker), Erik Huizenga, Colin de Vries (60. Marcel Bouter); Tom Adriaanse, Björn Kommeren; Joey Wertz; Tjerk van der Graaff, Mark den Uijl, Mathijs van Schie.