SCO’63 niet langs Olympia

Sport 52 keer gelezen

Gouda – SCO’63 heeft de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop verloren van Olympia. De formatie van Koos Waslander verloor met 2-1, bij rust was er nog niet gescoord. De Spijkenissers kwamen een kwartier voor het einde op een 0-1 voorsprong via Melvin Schouten. Zeven minuten voor het einde kreeg Olympia een strafschop en in de extra tijd konden zij alsnog met de winst gaan strijken. ‘We hadden na de 0-1 de wedstrijd op slot moeten gooien. We hadden de kansen voor 2 en 3-0. We spelen de kansen niet goed uit. We wilden het voetballend oplossen en dat moest nou net even niet. Knullig Balverlies zorgt voor de 2-1. Dan krijg je de deksel op je neus’, zegt een teleurgestelde Ruud Boessen na afloop van het duel.

Opstelling SCO’63: Marvelous Oron; Rodney Pieternella; Dustin Biekman;  Dario Lara Olaya; Clifford Robinsson; Omori Rusland Ingmar Elias ; Melvin Schouten; Owen Wolf; Winston Helder Sergio Lopes (Ian Lont)  en Lito Pina de Gomes (Kevin Delgado Alves).