Foto's: Peter de Jong

SCO’63 deelt punten met DRL

Sport 106 keer gelezen

Spijkenisse - SCO’63 heeft slechts een punt overgehouden met het duel met DRL. De ploeg van Koos Waslander kwam niet verder dan 2-2, bij rust stond het 1-1. Voor de thee zorgde Sergio Lopes voor de 1-0 voorsprong. Vervolgens kwamen de gasten op gelijke hoogte. Invaller Ian Lont bracht de Spijkenissers weer op voorsprong en in de laatste minuut kwam DRL toch nog langszij. De ploeg van Driss el Akchoui, voorheen speler van Spijkenisse, had hiervoor nog meer kansen op de gelijkmaker, maar doelman Marvelous Oron keepte geweldig en voorkwam erger voor SCO’63. ‘Het gelijke spel is wel terecht. Wij waren echt slecht vandaag. Een verschil van dag en nacht met vorige week. We hielpen DRL gewoon in het zadel. Het is jammer dat we de laatste minuut gelijk komen, maar het was zeker terecht’, zegt Ruud Boessen namens SCO’63. Zondag reist de ploeg af naar Gouda, waar Olympia de tegenstander is.

Opstelling SCO’63: Marvelous Oron; Ingmar Elias (Rodney Pieternella; Dustin Biekman;  Dario Lara Olaya; Clifford Robinsson; Omori Rusland ; Melvin Schouten; Owen Wolf; Winston Helder Sergio Lopes (Ian Lont)  en Kevin Delgado Alves (Lito Pina de Gomes).