Foto's: Ben van Bloppoel

Ongeregeldheden na gelijkspel Abbenbroek

Sport 85 keer gelezen

Rotterdam – Abbenbroek heeft zondag een gelijkspel behaald bij Pretoria. Het werd 2-2, na een 0-0 ruststand. Na het duel braken wat ongeregeldheden uit. Hierbij zijn wat supporters van de ploeg uit Bernisse gewond geraakt. ‘De wedstrijd was erg sportief vond ik. Na afloop gingen twee spelers van hen totaal door het lint. Wij hebben de scheidsrechter in bescherming genomen. Een vader en een broer van een speler van ons zijn mishandeld. Er liepen wel 25 man politie. Heel erg triest dat dit gebeurd’, zegt Marco van Diën na afloop van het duel. Na een 0-0 ruststand ging het mis met Abbenbroek en kwam het team binnen het uur op een 2-0 achterstand te staan. Vijf minuten voor tijd was het Jean Paul van Diggelen die voor de aansluitingstreffer zorgde. Hierna liet de scheidsrechter lang doorspelen en zes minuten in de blessuretijd was het Roy Verwijs die voor de gelijkmaker zorgde. Direct hierna was de wedstrijd klaar en liep het uit de hand. Zondag speelt de ploeg van Frans Schaap en Marco van Diën tegen Maasstad Tediro.