Handballers na rust langs Quintus 3

Sport 107 keer gelezen

Kwintsheul – De heren van HVOS hebben zondagmorgen de wedstrijd bij de derde keus van Quintus weten te winnen. Na een ruststand van 13-12, won de ploeg van Remco en Jaap Hagen met 21-28. ‘Over de eerste helft waarin we achter stonden was ik niet tevreden. Na rust was er beleving. Het ging gewoon lopen en Jeroen Wegge en Remco Hagen sloegen een gat voor ons. Daarnaast was er ook fantastisch keeperswerk van Jeroen Versendaal. Wat voor rust niet werd gedaan, lukte na rust wel. We moeten echt af van dat paniek handbal’, zegt Jaap Hagen na het duel. Zondag is de ploeg vrij.

Spelers HVOS: Jeroen Versendaal; Rob Elshout; Wouter van der Zwan; Remco Hagen; Wessel Knol; Raoul Knol; Marc Elkbers; Dennis Meskers; Sebastiaan Hagensteijn en Peter Steenbergen.