SV Simonshaven ontbeert scherpte

Sport 65 keer gelezen

Vierpolders: SV Simonshaven heeft verzuimd om zich met een overwinning tegen Vierpolders aan te klampen aan de staart van de middenmoot van de vierde klasse F. De mannen van Ad Reijtenbagh verloren het duel tegen Vierpolders met 1-0 (1-0). Deze stand stond al na twee minuten spelen op het scorebord. ‘We waren vanaf minuut één niet scherp genoeg, waren dus wel wakker na twee minuten,’ beschreef de trainer van Simonshaven de nederlaag in twee zinnen. ‘De ploeg heeft de rest van de wedstrijd geknokt voor wat het waard was om de wedstrijd te doen kantelen, maar Vierpolders greep alle middelen aan om de punten binnen te houden.’ De trainers hadden ook geen goed woord over op de leiding, want de scheidsrechter trok twee keer rood, gaf praatkaarten, maar liet de wedstrijd gewoon uit de hand lopen. ‘Ik had vijf jongens bij wie de noppen na aanslagen in de schenen stonden. Dan zeg je wel eens wat en dan wordt er meteen een kaart getrokken. Nee, de scheidsrechters mogen zich ook weleens gaan bezinnen om een wedstrijd in goede banen te leiden. Deze scheidsrechter deed afbreuk aan het voetbal, dan is het spelletje ook niet leuk meer.’ Simonshaven had in de eerste helft de overhand, maar Jessy Povinelli schoot op de paal en Tjerk van der Graaf schoot één op één over. Mathijs van Schie kreeg in de tweede helft nog een kijker, maar hij schoot de bal op de onthutsende keeper. Bjorn Jeurissen kreeg vijf minuten voor tijd zijn tweede gele kaart, gevolgd door de rode. ‘We zijn nog niet volwassen genoeg om de kansen te benutten,’ aldus Ad Reijtenbagh. Simonshaven speelt aanstaande zaterdag op eigen terrein om 14.30 uur de derby tegen SCO ’63. Simonshaven, dat het moest stellen zonder Bjorn van Kommeren, Yoran Belder, Sebastiaan Gesquierre en Mark den Uil, bezet in de vierde klasse F de twaalfde plaats.

SV Simonshaven:  Mike Kok; Dave Brouwer, Tom Adriaanse, Sander van Dongen, Remco Bork; Bjorn Jeurissen, Jessy Povinelli (80. Bastiaan Slikker), Joey Wertz; Tjerk van der Graaf (46. Mitchel Weeda), Leroy Brouwer, Mathijs van Schie.