ZKV geeft overwinning uit handen

Sport 94 keer gelezen

Heinenoord: ZKV is in de uitbeurt bij Oranje Zwart/De Hoekse niet verder gekomen dan een 8-8 (2-5) gelijkspel. De Zuidlanders begonnen in De Tienvoet uitstekend aan de wedstrijd, want zij namen in het eerste deel zelfs een 2-5 voorsprong. ‘We hebben de hele wedstrijd uit handen gegeven door een gebrek aan zelfvertrouwen. We staan met 2-5 en later met 3-7 voor en dan nog laat je het gebeuren dat de tegenstander op gelijke hoogte komt. Het vak van René Ruighaver draaide in de eerste helft voor geen meter en in de tweede helft was het juist het vak van Patricia Brederland dat niet meer liep. Zeg het maar. We staan de hele wedstrijd voor, maar krijgen met nog een halve minuut te gaan de deksel op ons neus,’ aldus de balende coach Arie Muis. ‘We gaan ons nu maar voorbereiden op de moeilijke uitbeurt in Kapelle tegen KVK. ZKV heeft uit drie wedstrijden nu één punt vergaard en huist aan de staart van de vierde klasse G

ZKV: Naomi Koenz (38. Marion Jongejan), Agnes van Meurs (1 keer, 35. Ramona Nieuwenhuizen), René Ruighaver (2 keer), Arjan de Bakker (45. Stefan Knoester); Peter Brederland (1 keer), Patrick Schols (1 keer), Patricia Breederland (3 keer), Nicole van de Bie.