Afbeelding

Voorne Putten Journaal

Actueel 99 keer gelezen

Sinds de aankomst van de Buffel in Hellevoetsluis van 5 oktober j.l. wordt er door vrijwilligers en ingehuurde technici hard gewerkt om het schip weer open te stellen voor publiek.

Doordat het schip enkele maanden niet in gebruik is geweest was er het nodige onderhoud aan boord te doen, zoals o.a. schoonmaken, koper poetsen, nalopen en verbeteren van de technische installatie, aansluiten infrastructuur zoals water en riolering etc. etc.. Daarnaast is ook een nieuwe huisstijl ontworpen voor de Buffel. Strak en klassiek is in een mooi logo verwerkt.

Lisa Verhagen en Coby van den Berg zijn samen met een team van vrijwilligers druk met de voorbereidingen om alles op tijd gereed te hebben voor de feestelijke opening. Op zondag 15 december van 12.00-17.00 uur zal de Buffel haar deuren openen voor publiek. Deze dag zal feestelijk omlijst worden met een leuk programma zoals o.a. DJ, ballonnenwedstrijd, schminken, optreden van een shantykoor enz. Bezoekers kunnen deze dag de Buffel tegen een speciaal kortingstarief bezoeken. Noteer zondag 15 december in uw agenda en vier het feest samen met de Buffel mee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant