Een voorbeeld van samenwerking: tijdens de slotavond van Nederland Leest op 30 november worden een lezing over insecten en workshop insecten eten gehouden.
Een voorbeeld van samenwerking: tijdens de slotavond van Nederland Leest op 30 november worden een lezing over insecten en workshop insecten eten gehouden.

Aantal bezoekers Milieu Huis groeit

Actueel 102 keer gelezen

Spijkenisse - Sinds het Milieu Huis verhuisd is naar de Boekenberg verdubbelde het bezoekersaantal. Het activiteitenaanbod wordt ook groter. De nieuwe locatie heeft de bekendheid van het Milieu Huis vergroot, niet alleen in Spijkenisse maar ook erbuiten. Het Milieu Huis was 14 jaar lang te vinden aan de A. van der Nootstraat bij het centrumpark. In april 2012 verhuisde het Milieu Huis naar de bibliotheek.

Als de bibliotheek open is, is het Milieu Huis meestal ook open en kunnen bezoekers gratis naar binnen. Sinds de verhuizing naar Boekenberg Spijkenisse komen op woensdagmiddag gemiddeld 100 kinderen en ouders naar het Milieu Huis. Op andere middagen zijn er zo’n 30 kinderen aanwezig. Daarnaast is er twee keer per dag een schoolbezoek. In de afgelopen periode is het Milieu Huis ook nieuwe wegen ingeslagen om het activiteitenaanbod aantrekkelijker te maken. Zo werkt het steeds meer samen met andere partijen en heeft het zijn aanbod voor kinderen in de zomervakantie uitgebreid met excursies naar het Mallebos, de fluisterboot en de natuurspeeltuin Park Braband. Ook werden met succes parkdagen georganiseerd waar sport- en cultuuractiviteiten plaatsvonden. Voor meer informatie over het programma van het Milieu huis: www.spijkenisse.nl/milieuhuis of kijk op www.facebook.com/gemeentespijkenisse

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant