Afbeelding

Futureland in wintersfeer

Actueel 124 keer gelezen

Maasvlakte - Tijdens de feestdagen is het in FutureLand, het informatiecentrum over de aanleg van Maasvlakte 2, extra sfeervol. Zondag 1 december bezoeken zwarte pieten FutureLand en verrassen jong en oud met snoepgoed en entertainment. Tijdens de kerstvakantie worden speciale kinderrondleidingen georganiseerd over de aanleg van Maasvlakte 2. Deze ontdekkingstocht is er voor kinderen in de leeftijd van zes tot negen jaar en vanaf tien jaar. Tweede kerstdag is FutureLand geopend en kunnen bezoekers genieten van een heerlijke kom erwtensoep, glühwein en kerstliedjes. De nieuwe tentoonstelling ‘Beleef het verleden’ toont een selectie van bijzondere vondsten die, tijdens de aanleg van Maasvlakte 2, boven water zijn gekomen.

Kinderrondleidingen kerstvakantie
Na het bezoek van zwarte pieten aan FutureLand op zondag 1 december tussen 12:00 en 16:00 uur krijgen de kinderen een zelfgemaakte placemat mee naar huis. Daarna breekt de kerstperiode aan. Nieuwsgierige bezoekertjes en hun ouders/begeleiders kunnen tijdens de kerstvakantie aanschuiven bij een presentatie die toegankelijk is en uitleg geeft over de aanleg van Maasvlakte 2 en alles wat daarbij komt kijken. Daarna gaan de kinderen met hun ouders/begeleiders zelf aan de slag. Met behulp van een ontdekkingstocht maken ze een interactieve rondgang door FutureLand. Van gevonden mammoetbotten tot het meest indrukwekkende materieel waarmee wordt gewerkt, alles komt voorbij. De ontdekkingstocht wordt aangeboden op  twee niveaus: kinderen in de leeftijd van zes tot negen jaar en kinderen vanaf tien jaar.

Praktische informatie kinderrondleidingen
De speciale kinderrondleidingen door FutureLand zijn gratis toegankelijk en worden georganiseerd van zondag 22 december tot en met zondag 5 januari. Op werkdagen gedurende de kerstvakantie starten de speciale FutureLand kinderrondleidingen om 12.00 uur. Op zondag  22 december, 29 december en 5 januari starten de speciale FutureLand kinderrondleidingen om 13.00 en 15.00 uur. - Op 2e kerstdag (donderdag 26 december) is FutureLand geopend en extra sfeervol ingericht. De kinderrondleidingen starten dan om 13.00 en 15.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant