Clown Pagetti
Clown Pagetti

Dank u, Sinterklaasje!

Algemeen 101 keer gelezen

Rozenburg - Woensdagmiddag 27 november is er voor kinderen vanaf 2 jaar de interactieve en muzikale voorstelling Dank u, Sinterklaasje door Janus van Hal alias Clown Pagetti. Natuurlijk worden er Sinterklaasliedjes gezongen en komen Sint en Piet op bezoek.

Pagetti poetst zijn schoenen extra glanzend en zet vers hooi, water en een wortel klaar. Maar de volgende ochtend zit de wortel voor het paard nog net zo in zijn schoen. Hij gaat op zoek en vindt alleen maar lege dozen. Wel staat er een groot pak en een vreemde kist. In het pak zit een accordeon. In de kist zitten cadeautjes zoals een gekke stift, een vrolijke broek en een clownsneus. Er zijn nog meer cadeautjes. Samen met de kinderen pakt Pagetti allerlei attributen uit. Ze maken er samen een circus van en de kinderen worden uitgenodigd om op te treden als clown, danseres, acrobaat. Sint Nicolaas komt natuurlijk met zijn Pieten een kijkje nemen.

De voorstelling begint om 14.00 uur. De zaaldeuren gaan 10 minuten van te voren open. Kaarten à € 5,- zijn verkrijgbaar bij Muziektheater De Ontmoeting aan de Koninginnelaan 9 in Rozenburg. Meer info en online kaartverkoop via www.muziektheaterdeontmoeting.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant