Afbeelding

Vlietland Ziekenhuis opent nieuwe locatie in Hoogvliet

Actueel 325 keer gelezen

Regio - Het Vlietland Ziekenhuis opent vanaf 18 november 2013 een nieuwe locatie in Hoogvliet. Inwoners van de omgeving Hoogvliet, Spijkenisse en Voorne Putten kunnen terecht voor uitgebreide en kwalitatief goede poliklinische zorg dichtbij huis. De nieuwe polikliniek is gevestigd in Medisch Centrum Stelle.

Dichtbij huis
‘We zagen al patiënten uit de omgeving Voorne Putten kiezen voor het Vlietland Ziekenhuis’, vertelt Henk Gerla, bestuursvoorzitter van de Sint Franciscus/Vlietland Groep. ‘Het is prettig voor hen dat we nu ook zorg dichtbij kunnen bieden. Zo hoeven zij niet verder te reizen dan nodig is. Medisch Centrum Stelle is uitstekend bereikbaar, ook voor de oudere patiënt.’

Totaalpakket aan zorg
De nieuwe polikliniek biedt een groot aantal spreekuren van verschillende specialismen. Daarnaast kunnen patiënten terecht voor diagnostische onderzoeken, zoals bloedafname, echografieën of röntgenfoto’s. In Medisch Centrum Stelle zijn, naast het Vlietland Ziekenhuis, meerdere zorgverleners aanwezig, zoals onder andere een apotheek, huisartsen, verloskundige en de STAR voor bloedafname. Deze zorgverleners werken nauw samen waardoor patiënten een totaalpakket aan zorg wordt geboden. Zo kunnen zij bijvoorbeeld makkelijk voor of na hun bezoek aan de polikliniek worden doorverwezen naar een andere zorgverlener in het gebouw.

Kleinschalig
De nieuwe locatie van het Vlietland Ziekenhuis wordt een kleinschalige en persoonlijke polikliniek met een informele sfeer. Goede en snelle service en korte toegangstijden staan hier voorop. Op de locatie werken vaste medewerkers en specialisten. Hierdoor zien patiënten altijd dezelfde gezichten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant