Abbenbroek een helft op schot

Sport 98 keer gelezen

Abbenbroek - Abbenbroek heeft zondag een helft het goed gedaan tegen Overmaas. Het werd in een team vol met invallers 5-1 voor het team uit Bernisse van Frans Schaap en Marco van Diën. De stand was al bij rust bereikt. Al na vijf minuten was het Andy Esajas die voor de 1-0 zorgde. Binnen vijf minuten deden de Rotterdammers iets terug. Na twintig minuten was het Marco Bevaart die voor 2-1 zorgde en acht minuten later was het een ouderwetse inswinger van Roy Verwijs die voor de 3-1 had gezorgd. Voor rust ging de ploeg gewoon verder en Marco Bevaart en Roy Verwijs bepaalde de eindstand op 5-1. De laatste tien minuten speelde Abbenbroek met tien man. Alle wissels waren door blessures al verbruikt en Glenn van der Graft raakte ook geblesseerd. ‘We speelden met een hoop invallers, omdat zestien selectiespelers blessures hebben of een weekend weg waren. We hadden eigenlijk gehoopt op de weergoden. Achteraf maakt dat niet uit, al raken ook in de wedstrijd nog mensen geblesseerd. Het was vooraf duidelijk, zij staan voorlaatste in de competitie. Ik wilde wat jongens rust geven, maar dat lukte nu niet. Alles is in ieder geval goed uitgepakt’, zegt coach Marco van Diën na afloop van het duel. Zondag gaat de ploeg op bezoek bij VOB, dat dit weekend met 4-1 verloor van Maasstad Tediro.