Vovero geeft goed partij aan Volley2B

Sport 64 keer gelezen

Bergschenhoek: De volleybalsters van Vovero hebben het hooggeplaatste Volley2B 3 met een nipte 3-2 (20-25, 18-25, 25-18, 25-19, 15-13) nederlaag in een vijfsetter uitstekend partij gegeven. De Rozenburgsen wonnen in de ruim twee uur durende wedstrijd zelfs de eerste twee sets, gaven de partjes drie en vier weer uit handen, maar hadden zich voor de vijfde set toch weer opgeladen om deze winnend af te sluiten. ‘We knokten ons bij een 8-3 achterstand terug tot 13-13, waarna de scheidsrechter bij een verkeerde set-up van Volley naliet om af te fluiten, maar gewoon door liet spelen waarop zij op matchpoint kwamen. De nasleep werd voor ons met een goede service er overheen noodlottig: 15-13. Dat was een zuur einde, maar als we zo blijven spelen gaan we zeker klimmen en niet degraderen,’ sprak coach Madelon Spee lovend over het vertoonde spel van haar ploeg. Vovero speelde een goede eerste set met buitenspeelster Maartje de Groot aan het hoofd. ‘We hebben als een echt team gespeeld. In de derde set hadden we moeite met de serviceopvang. Bij 18-14 heb ik nog een time-out aangevraagd, maar het gat van vier punten was niet meer te dichten. We konden het daarop in de vierde set tot 18-18 goed bijhouden, waarop Volley2B de set vervolgens uitsloeg.’ Vovero speelt aanstaande zaterdag om 14.00 uur de rechtstreekse degradatieconfrontatie in de regio eerste klasse A in de Spijkenisser Den Oert tegen Spivo 3. Bij Vovero ontbrak Hellen Taillie. Zij werd vervangen door Moniek Oldenburg

Vovero(vr.): Marijke Blasman, Leonie Doorduin (aanvoerder), Petra Romeijn, Maartje de Groot, Maaike van der Meulen, Nienke Pranger, Sharon Breukel, Moniek Oldenburg.