Bernisse verliest aansluiting met subtop

Sport 81 keer gelezen

Dirksland: Bernisse heeft de goede lijn van de laatste wedstrijden tegen DVV ’09 niet kunnen doortrekken. De formatie van Peter Hoek verloor het duel in Dirksland met 2-0 (1-0) en daarmee de aansluiting met de subtop in de vierde klasse F. ‘We waren de betere ploeg, hadden de wedstrijd ook moeten winnen, maar misten de stootkracht om de wedstrijd naar ons toe te trekken,’ analyseerde de trainer van Bernisse de nederlaag in enkele simpele woorden. Bernisse opende op het sportpark aan de Hondsgalgweg sterk, maar ondanks vele Bernisser benen wisten zij in de tweede minuut in de scrimmage niet de beslissende duw te geven om hun ploeg aan de leiding te helpen. Na drie minuten spelen was het aan de overzijde wel raak door Dirc van den Boogert die een vrije trap van Jeroen Springvloet Dubbeld bij de tweede paal frank en vrij mocht binnen tikken: 1-0. De Dirkslanders lieten het spel met de kont tegen de zestien aan Bernisse en loerden daarbij op de counter. Erik Hoek. Jos Molendijk en Frank Noordzij kregen goede kansen, maar doelman Leen Melissant bleek daarbij met goed keeperswerk een sta-in-de-weg. De tweede helft gaf een zelfde spelbeeld te zien, maar in tegenstelling tot in het eerste deel bleken de Heenvlieters in het creëren van kansen machteloos. Ramon de Man wierp de wedstrijd een kwartier voor tijd definitief in het slot door een voorzet van Jeroen Springvloet Dubbeld achter de kansloze doelman Mitchel Dekker te schieten: 2-0. ‘Het was jammer dat we niet in staat bleken om voor de goal potten te breken.’ Bernisse mag zich aanstaande zaterdag op het sportpark langs de Groene Kruisweg revancheren in het thuisduel tegen NTVV.

Bernisse: Mitchel Dekker; Joris Bontebal (65. Raynor Slump), Erik Hoek, Roman Ardon, David Mulder (30. Jean Paul Kers); Frank Noordzij, Rick Onderstal, Admir de Kok; Marvin Kleibergen; Michael van der Velden, Niels Molendijk (46. Michel Hiwat).