Afbeelding

SV Simonshaven machteloos tegen Flakkee

Sport 79 keer gelezen

Simonshaven: Simonshaven is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om zich op te werken naar een wat vriendelijkere positie dan de voorlaatste plaats in de vierde klasse F.

De formatie van Ad Reijtenbagh bleek evenals tegen Bernisse aan de Schuddebeursedijk niet slagvaardig genoeg in de afwerking en verloor het duel tegen het eveneens matig acterende Flakkee dan ook met 0-2 (0-2). Simonshaven speelde het spel in de eerste helft goed mee, maar tegen de gegroepeerd spelende verdediging van Flakkee was nauwelijks een opening te vinden. Het moet gezegd dat de zeker niet slecht voetballende Simonshavenaren de lef ontbeerden zich in de zestien te penetreren om het de Flakkeesse doelman lastig te maken. Vlak voor de rust viel het noodlot over de thuisclub, toen de bezoekers in drie minuten tijd twee keer scoorden: 0-2. Simonshaven zette in de tweede helft wel druk op de Flakkeesse ketel, maar bleek andermaal machteloos in het creëren van kansen.

‘Jammer, want we hebben best leuke voetballers lopen. Het schort de mannen aan zelfvertrouwen. Zij zouden wat meer lef en durf moeten tonen door uit een idee te voetballen met de drang naar meer diepte. De passiviteit en de twijfel moeten er uit. Flakkee had een mooie opsteker kunnen zijn om het vertrouwen wat op te krikken,’ aldus de trainer van Simonshaven. De  Simonshavenaren ontberen spelers, die de ploeg op sleeptouw kunnen nemen en aan te sturen. ‘Als je twee ervaren krachten in het elftal zou hebben, zouden we zeker een goede middenmoter kunnen zijn. De groep heeft net dat extra zetje nodig om het zelfvertrouwen daarmee terug te winnen,’ besloot Ad Reijtenbagh. SV Simonshaven gaat aanstaande zaterdag op bezoek in Stad aan het Haringvliet om het daar op te nemen tegen SNS, de nummer twee van 4F

SV Simonshaven:  Mike Kok; Sebastiaan Gesqiuerre, Yoran Belder, Sander van Dongen, Mitchel Weeda; Joey Wertz, Tom Adriaanse (70. Bjorn van Kommeren), Jessy Povinelli; Tjerk van der Graaf (80. Dave Brouwer), Leroy Brouwer (80. Bastiaan Slikker), Mathijs van Schie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant