Foto's: Peter de Jong

Hockeyers redden het niet tegen Dopie

Sport 165 keer gelezen

Spijkenisse - De heren van HV Spijkenisse kwamen zondag in het duel tegen Dopie op voorsprong, maar verloren wel met 2-4. Bij rust stond de ploeg van Erik Beekman met 1-0 voor. Beide treffers voor de Spijkenissers kwamen van de stick van Jelle Kuurstra. ‘Eigenlijk hetzelfde verhaal als vorige week. We waren heel dominant en de doelman fantastisch. We hebben te weinig met onze kansen gedaan. Dan komen ze via een corner op 1-1 en laten wij het tien minuten liggen en dan staat het 1-3 en later 1-4, het is zonde’, meent Erik Beekman na afloop. Zondag staat het treffen met Walcheren op het programma.