Olympia klaar voor topper tegen ONDO

Sport 91 keer gelezen

Spijkenisse: Olympia heeft de belangrijke sleutelwedstrijd tegen Atlas uit Krabbendijke met een 15-9 (8-4) overwinning afgesloten. De formatie van Benno Snaphaan heeft goede zaken gedaan, want koploper ONDO verloor zijn wedstrijd en Seolto speelde gelijk waardoor Olympia in de derde klasse J weer op twee punten is gekomen van de club uit Middelburg. ‘We spelen zaterdag op De Brug tegen ONDO. Bij winst staan we dan op doelsaldo bovenaan,’ kijkt de coach der Olympianen optimistisch uit naar de topper tegen de Zeeuwen. Olympia stuitte afgelopen zaterdag tegen op een stug Atlas, maar wist ondanks de fysieke hardheid binnen dertien minuten uit te lopen naar een 4-0 voorsprong. ‘Dat was een goede opsteker, want vanaf dat moment bleven we de bovenliggende partij, hadden we zonder uit te pakken de wedstrijd met degelijk spel onder controle. Prettig was ook dat we een heel goede scheidsrechter hadden, die er bovenop zat.’ Olympia trad overigens weer met een gewijzigd team binnen de lijnen, want behalve de nog altijd geblesseerde Dennis Cromzigt, was Jerry Kasten vanwege werkzaamheden pas voor de tweede helft beschikbaar. Daan Prikker zal in het volgende seizoen na een uitstapje naar KVR weer op het oude nest terugkeren. Sebastiaan Visser had met vier treffers een groot aandeel in de Spijkenisser overwinning. De wedstrijd tussen Olympia en ONDO begint op het sportpark De Brug om 16.00 uur

Olympia: Charlotte Gret (1 keer), Rilana Cafferata (2 keer), Martijn Koolwijk, Aldo Cafferata (1 keer, 40. Jerry Kasten); Sebastiaan Visser (4 keer), Sebastiaan van Hengst (2 keer), Ilona van den Berg, Elise Cafferata (3 keer, 45. Sylvia de Wit 2 keer).