SCO’63 maakt kansen niet af

Sport 55 keer gelezen

HENDRIK IDO AMBACHT – SCO’63 is zondag tegen een grote nederlaag opgelopen. De formatie van Koos Waslander verloor bij koploper IFC met 6-1, bij rust stond het 3-0 voor de thuisploeg. De enige treffer voor de ploeg uit Spijkenisse kwam van Melvin Schouten. Ondanks de cijfers vindt teammanager Ruud Boessen de uitslag erg geflatteerd. ‘We hebben voor de 1-0 een viertal kansen niet gemaakt. Dan loopt het natuurlijk anders. Na rust schieten we op de paal, scoren we uit een penalty en we probeerden de schade zo beperkt mogelijk te houden’, meent Boessen na afloop. Zondag staat het treffen met Donk op het programma.