Hockeysters onderuit in derby

Sport 120 keer gelezen

Hellevoetsluis – De heren van HV Spijkenisse zijn er zondag niet in geslaagd om de derby met HC Voorne in winst om te zetten. De ploeg van Erik Beekman verloor het duel met 3-1, bij rust was er nog niet gescoord. Nadat de Hellevoeters op een voorsprong waren gekomen, was het Jelle Kuurstra die de gelijkmaker wist aan te tekenen. In het vervolg scoorde de thuisploeg nog twee keer. ‘Na de gelijkmaker was het een bal van fouten. De scheidsrechters floten ook nog eens slecht, dat zeg ik niet snel. Daarnaast zeiden ze vooraf al dat het een derby is dus dat ze het kort hielden. Ze trokken vier keer geel na rust. We hebben de eerste helft gedomineerd. Na rust waren de scheidsrechters die de hoofdrol hadden met hun beslissingen’, zegt Erik Beekman na afloop. Zondag speelt men tegen Hoekse Waard.