Eerste puntverlies voor Hekelingen

Sport 97 keer gelezen

Rotterdam – Steeds Hooger heeft het eerste puntverlies aan Hekelingen toegebracht. De formatie van René Milot ging zondag met 2-1 onderuit bij de Rotterdammers. De bezoekers kwamen op voorsprong dankzij een treffer van Kenneth Verweij. Nog voor de rust wist de thuisploeg de gelijkmaker aan te tekenen. Vervolgens waren de ploegen aan elkaar gewaagd en zou diegene die een treffer zou maken, het duel ook winnen. Dat werden de Rotterdammers. ‘Voor rust kwamen we terecht op voorsprong. Ook terecht kwamen ze op gelijke hoogte. Na rust was het gewoon dat degene die scoorde zou winnen, maar wij hadden wel verdiend om te winnen. In de slotfase werd er nog een kans van ons uit het doel getikt, dus helaas’, zegt trainer René Milot na afloop van het duel. Zondag is Pretoria te gast op sportpark ’t Spui.