Afbeelding

Voorne Putten Journaal

Actueel 96 keer gelezen

VIDEO Jeugdland is een week vol sportieve en creatieve activiteiten speciaal voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisscholen in deelgemeente Rozenburg. In de 16e editie met het thema 'Zeemeerminnen en Piraten' is plaats voor 400 Rozenburgse kinderen. Alle kinderen zijn dit jaar geplaatst voor Jeugdland 2013.

In de laatste week van de zomervakantie van 26 tot en met 30 augustus worden de kinderen vermaakt met hutten bouwen, knutselen, zang, dans, vlotten bouwen en zwemmen. Vanuit een grote tent op het Molenveld worden de kinderen in groepjes verdeeld en de activiteiten gestart. Donderdag eindigt met het traditionele vlotvaren rond 14.30 uur. En op vrijdag wordt de week echt afgesloten met een optreden van de deelnemers in de tent. Er zijn diverse prijzen te winnen waaronder de Joop Sonneveldt wisselbokaal voor de beste groep.

Op maandagochtend 26 augustus heeft portefeuillehouder Geertje Timmer samen met de Rotterdamse wethouder Hugo de Jonge Jeugdland geopend: Op vrijdag 30 augustus sluiten dagelijks bestuurders Geertje Timmer, Frank Schellenboom en Arie Mol Jeugdland af.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant