Afbeelding

Tips zoektocht Ilina

Actueel 128 keer gelezen

Spijkenisse - Naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht van gisteren en de herhaling vanmorgen, heeft de politie zeven tips ontvangen over Nadyen Antonio Ilina. Hij wordt ervan verdacht op 3 augustus een 40-jarige plaatsgenoot in Spijkenisse te hebben doodgeschoten.

Nog in Nederland
Ilina is de hoofdverdachte en vermoedt wordt dat zijn bekenden niet willen of durven vertellen waar hij nu verblijft. De politie denkt dat hij nog in Nederland is. Omdat hij een aantal herkenbare details in zijn uiterlijk heeft hoopt de politie dat er mensen zijn die hem de afgelopen weken ergens hebben gezien. Benader hem niet zelf, hij heeft mogelijk nog altijd een vuurwapen en mogelijk gebruikt hij dat als hij in het nauw gedreven wordt.

Signalement
Nadyen Antonio Ilina is 30 jaar en hij is geboren op 29 oktober 1982 op Curaçao. Hij is 1.72 m lang en heeft de bijnamen Rasta, Na en Nene. Hij heeft op deze foto dreadlocks, maar die haardracht kan hij inmiddels hebben aangepast. Verder had hij een aantal gouden en zilveren tanden, het kan natuurlijk ook dat hij daar wat aan heeft laten veranderen. Hij heeft een aantal tatoeages op zichtbare plekken, daar kan hij niet vanaf. In zijn nek heeft hij vaag de tekst: The Lord is my shepherd. Verder heeft hij op zijn linker onderarm een tatoeage van het sterrenbeeld schorpioen en z’n initialen: NA. En op zijn rechteronderarm staat de naam Bernadine.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant