Foto: Monkeytown.
Foto: Monkeytown.

Lezersactie: Monkeytown

Actueel 109 keer gelezen

De Spijkenisser vestiging van Indoor Speelparadijs Monkey Town werd 1 mei door ondernemers Job en Marvin geopend. Het is sindsdien in dit overdekte speelparadijs van 2500 m2 – met uitzondering van hele warme zomerdagen – niet meer stil geweest in de hal. Dat is niet zo vreemd, want het is letterlijk een paradijs voor kinderen. En ook voor (groot)ouders en andere begeleiders: zij kunnen overdag vanaf het terras kijken hoe de kinderen zich moe spelen. Klinkt goed, vindt u? Lees dan verder want de laatste lezersactie van de “Zomer in (Weekblad) Spijkenisse, 4x L”-pagina’s, is een kennismakingsarrangement met Monkeytown. We geven 2 x 2 vrijkaarten weg met 2 x 2 frietjes, een snack en een drankje. Met de vrijkaarten kunnen de kinderen gratis spelen, volwassen begeleiders mogen altijd gratis naar binnen.

Fijn voor kinderen én begeleiders
Kinderen kunnen klimmen en klauteren, door tunnels kruipen, springen op de springkussens en trampolines, spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken. Met een ruim terras met een hapje en een drankje én met zicht op de speeltoestellen en een aparte speelhoek voor de échte kleintjes heeft Spijkenisse er een attractie bij voor de stad en omstreken. U kunt er ook kinderfeestjes, bedrijfsevenementen, schoolreisjes en familiefeesten boeken. Het speelparadijs biedt gratis Wi-Fi zodat ouders en begeleiders desgewenst kunnen surfen of zelfs werken.

Regels voor veiligheid en plezier
Om te zorgen dat het voor iedereen die Monkeytown bezoekt veilig en leuk is, zijn er huisregels waarvan er een paar handig zijn om te weten voordat u op de actie reageert: kinderen tot 18 jaar mogen alleen met een volwassen begeleider naar binnen. Deze begeleider is verplicht toezicht te houden op de spelende kinderen die mee komen. Kinderen t/m 12 jaar mogen met en op de toestellen spelen. U mag geen drinken en eten meenemen en voor de veiligheid moeten de spelende kinderen altijd hun schoenen uitdoen en sokken aanhouden.

Septemberactie en bijzondere tarieven
Bij Monkeytown Spijkenisse kun je een 11-rittenkaart kopen voor € 59,-. Zo bespaar je per kaartje iedere keer zo’n € 1,35 op een bedrag van € 7,-. In de maand september is het wel erg aantrekkelijk om een 11-rittenkaart te kopen, want dan betaalt u er maar € 50,- voor. Rekent u even mee? Dat is maar € 4,55 per kaartje. Als u op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend voor 11.30 uur met uw peuter van 1 t/m 4 jaar komt, betaalt u slechts € 4,- voor een kaartje. Overigens mag u dan ook oudere kinderen meenemen maar het peutertarief geldt enkel en alleen voor kinderen van 1 t/m 4 jaar.

Lezersactie
Als u wint krijgt u 2 vrijkaarten met een hapje en drankje. U kunt dit arrangement tot en met 30 september 2013 op een dag naar keuze gebruiken, onder voorbehoud van bijzondere sluitingsdagen. Wat moet u doen? Stuur uiterlijk zaterdag 31 augustus, 18.00 uur een mail met naam, adres en telefoonnummer naar redactie@weekbladspijkenisse.nl. Inzendingen zonder deze gegevens worden niet in behandeling genomen. Zondag 1 september ontvangt de winnaar per mail bericht. Monkeytown Spijkenisse is gevestigd in Sportcentrum Halfweg aan de Einsteinweg 6. Het is iedere dag geopend behalve op maandag. Voor meer informatie kunt u kijken op www.monkeytown.eu/spijkenisse, actuele ontwikkelingen en nieuws kunt u volgen via www.facebook.com/MonkeyTownSpijkenisse of twitter @MonkeyTownSpijk. Onder openingstijden is het speelparadijs telefonisch bereikbaar via 0181-870111.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant