Afbeelding

Sponsorloop Rozenburg 2013

Sport 105 keer gelezen

Rozenburg - Op 1 september klinkt om 15.00 uur het startschot van de derde Sponsorloop Rozenburg. Dit jaar staat de sponsorloop in het teken van Fight cancer een organisatie die vooral jonge mensen wil betrekken, bewust maken en de noodzaak laten inzien van het bestrijden van kanker. De opbrengsten van Fight cancer, een onderdeel van KWF kankerbestrijding, gaan naar wetenschappelijk onderzoek naar kanker, voorlichting en patiënten ondersteuning. De organisatie van Sponsorloop Rozenburg wil graag een bijdrage leveren aan dit belangrijke doel.

Meer dan 200 deelnemers
Vorig jaar stonden 167 deelnemers bij de start. Dat aantal wil de organisatie van de Sponsorloop Rozenburg minstens evenaren, maar het liefst overtreffen. Alleen al omdat de opbrengst van het inschrijfgeld naar het goede doel gaat. Ook dit jaar zijn we te gast bij voetbalvereniging Rozenburg die gastvrij haar accommodatie beschikbaar stelde voor dit inmiddels voor Rozenburg prachtige evenement.

Route en Tijdwaarneming
Het parcours is ten opzichte van vorig jaar in de laatste 2 kilometer gewijzigd. De organisatie heeft namelijk besloten de nieuwe paden in het Landtongpark op te nemen in het parcours. De deelnemers kunnen in dit park de tegenstellingen zien tussen dorp, industrie, scheepvaart en natuur, allemaal kenmerken van Rozenburg. Dit jaar stapt de organisatie over op elektronische tijdwaarneming, waarmee de handmetingen uit de eerste twee edities tot het verleden horen.

Inschrijven via website
De beste en snelste manier van inschrijven is via de website. Daar vindt u naast de inschrijving en het actuele deelnemersveld nog veel meer: hardloopschema’s, de beginnende loper, actueel nieuws, achtergrond informatie over lopen en de goede doelen, route SLR 5 en SLR 10 etc. Al deze informatie vindt u op www.sponsorlooprozenburg.nl

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant