Afbeelding

Win kaarten voor Drievliet

Algemeen 166 keer gelezen

LEZERSACTIE Onze redactie geeft kaarten weg voor Familiepark Drievliet in Rijswijk. Elke deelnemer maakt kans op vier vrijkaarten.

In het familiepark kan volop pret worden gemaakt in de vele attracties die het te bieden heeft. Geniet onder andere van het spetterende waterschouwspel op het plein van het themagebied de ‘Lol Atol’. Laat je verrassen door de onverwachte dansbewegingen van deze fontein. Voor de kleinste bezoekers van Familiepark Drievliet zijn er de ‘Vliegende Vissen’. In deze prachtig gedecoreerde carrousel kunnen kinderen met hun ouders zelf de vlieghoogte van hun vis bepalen.

In het filmtheater ‘CineMagic 5D’ presenteert Drievliet dit seizoen de nieuwe spectaculaire animatiefilm Robin Hood. Kan Robin Hood de prachtige dame Marian bevrijden uit de klauwen van de kwaadaardige Sheriff van Nottingham? Voor de ultieme sensatie stappen waaghalzen in de achtbaan Formule X. De eerste X-Car Launch Coaster ter wereld. Maak kans op vrijkaarten voor Familiepark Drievliet. Klik bovenaan op deze website op Lezersactie en geef je op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant