Afbeelding

Zomer in (Weekblad) Spijkenisse: 4 x L

Actueel 105 keer gelezen

Donderdag 1 augustus kun je meedoen aan een kompasspeurtocht naar het Noorden, een graffiti workshop en Robbie on the Beach.

Kompastocht: 360 graden noord
Wil je weten waar het Noorden is? Doe dan mee aan de kompastocht 360 graden Noord. Op donderdag 1 augustus vindt de tocht van 11.00 tot 14.00 uur plaats, gratis en bedoeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Inschrijven via www.spijkenisse.nl/vakantieactiviteiten. Startlocatie: BSO Villa Kakelbont aan de Willemshoevelaan 10.

Graffiti workshop
Ben je creatief en heb je altijd al eens graffiti willen spuiten? Je kunt op donderdag 1 augustus van 13.00 tot 18.00 uur gratis meedoen aan de graffiti workshop in Jongerencentrum Westdijk. Hierbij maak jij je eigen graffiti meesterwerk dat je mee naar huis mag nemen. De activiteit is voor jongeren vanaf 12 jaar. Het jongerencentrum ligt aan Westdijk 9.

Robbie on the beach
Op donderdag 1 augustus zijn er gratis activiteiten rondom het water en zand. Kinderen kunnen zandkastelen bouwen, buikglijen, er zijn zwembadjes, een sponzenrace en -gevecht en er is een oberrally. De activiteiten vinden van 13.00 tot 16.30 uur plaats bij container Robbie aan de Frans Halsstraat. Er is geen leeftijdsgrens en je hoeft je niet in te schrijven.

Zomer in Weekblad Spijkenisse
4x L: Luieren, Lezeracties, Leuke dingen doen en Lekker weer. Het is bijna zomervakantie. Veel gezinnen hebben hun plannen gemaakt. En ook al ga je niet weg, het blijft toch de tijd van 4 x L. Weekblad Spijkenisse gaat je helpen een nog leukere tijd te hebben. We publiceren iedere week een pagina tips voor gezinnen, de kinder- en jeugdactiviteiten van de gemeente, het programma van de KinderVakantieSpelen en een lezersactie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant