Afbeelding

Zomer in (Weekblad) Spijkenisse: 4 x L

Actueel 79 keer gelezen

Vandaag is er Zomerplein aan de Maasboulevard en Robbie on the Beach.

Zomerplein aan de Maasboulevard
Op woensdag 31 juli kun je op de Maasboulevard mee doen aan het Zomerplein. Ga mee vliegeren of doe mee aan het grote waterspel. Daarnaast kan je kun je met sportmaterialen spelen of springen op het springkussen. Het zijn activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar. De activiteiten vinden plaats van 13.00 tot 16.00 uur en zijn gratis. Inschrijven kan via www.spijkenisse.nl/vakantieactiviteiten.

Robbie on the beach
Op woensdag 31 juli en donderdag 1 augustus zijn er gratis activiteiten rondom het water en zand. Kinderen kunnen zandkastelen bouwen, buikglijen, er zijn zwembadjes, een sponzenrace en -gevecht en er is een oberrally. De activiteiten vinden van 13.00 tot 16.30 uur plaats bij container Robbie aan de Frans Halsstraat. Er is geen leeftijdsgrens en je hoeft je niet in te schrijven.

Zomer in (Weekblad) Spijkenisse
4x L: Luieren, Lezeracties, Leuke dingen doen en Lekker weer. Het is bijna zomervakantie. Veel gezinnen hebben hun plannen gemaakt. En ook al ga je niet weg, het blijft toch de tijd van 4 x L. Weekblad Spijkenisse gaat je helpen een nog leukere tijd te hebben. We publiceren iedere week een pagina tips voor gezinnen, de kinder- en jeugdactiviteiten van de gemeente, het programma van de KinderVakantieSpelen en een lezersactie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant