Afbeelding

Zomer in (Weekblad) Spijkenisse: 4 x L

Actueel 96 keer gelezen

Volleybal- en Voetbaltoernooi, Varen met de Fluisterboot met speurtocht en Robbie on the Beach: heerlijk spelen en bouwen met water. En dat is alleen nog maar het programma voor dinsdag 30 juli!

Volleybal zomertoernooi bij Westdijk
Zin in een potje volleybal? Doe dan op dinsdag 30 juli mee aan de tweede wedstrijd van het gratis volleybal zomertoernooi bij jongerencentrum Westdijk. Je kunt van 19.00 tot 21.00 uur meedoen met een team van minimaal 6 spelers. Er zijn 2 leeftijdscategorieën: 12 tot en met 15 jaar en 16 jaar en ouder. Aan de hand van de gewonnen wedstrijden en de keren dat je als team aanwezig bent geweest worden de finalisten bekend gemaakt. De finale wordt gespeeld op dinsdagavond 27 augustus. Je kunt je inschrijven via www.spijkenisse.nl/vakantieactiviteiten.

Voetbalzomertoernooi in twee wijken
Zin in een potje voetbal? Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Doe dan mee aan de tweede wedstrijd van het gratis zomervoetbal toernooi op dinsdag 30 juli. Je team moet uit minimaal 5 spelers bestaan. De wedstrijden vinden plaats bij jongerencentrum Westdijk aan de Westdijk en op het voetbalveld bij speeltuin (H)Ieperdepiep aan de Iepenlaan. Het toernooi start om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Aan de hand van de gewonnen wedstrijden en de keren dat je als team aanwezig bent geweest worden de finalisten bekend gemaakt. De finale wordt gespeeld op dinsdagavond 27 augustus. Inschrijven kan op www.spijkenisse.nl/activiteiten.

Varen en speurtocht
Op dinsdag 30 juli vaart fluisterboot de IJsvogel om 9.00 uur vanaf de aanlegsteiger bij het gemaal de Leeuw van Putten naar het Mallebos. Daar is een leerzame speurtocht voor kinderen van 6 tot 14 jaar uitgezet. De kinderen ontdekken al speurend welke planten en dieren in het Mallebos leven. En komen er roofdieren voor? Is het Mallebos eigenlijk wel een echt bos? Om 12.00 uur is de fluisterboot weer terug bij de aanlegsteiger. Kosten bedragen € 3,- per persoon. Aanmelden via www.spijkenisse.nl/vakantieactiviteiten.

Robbie on the beach
Op dinsdag 30, woensdag 31 juli en donderdag 1 augustus zijn er gratis activiteiten rondom het water en zand. Kinderen kunnen zandkastelen bouwen, buikglijen, er zijn zwembadjes, een sponzenrace en -gevecht en er is een oberrally. De activiteiten vinden van 13.00 tot 16.30 uur plaats bij container Robbie aan de Frans Halsstraat. Er is geen leeftijdsgrens en je hoeft je niet in te schrijven.

Zomer in (Weekblad) Spijkenisse - 4x L
4x L: Luieren, Lezeracties, Leuke dingen doen en Lekker weer. Het is bijna zomervakantie. Veel gezinnen hebben hun plannen gemaakt. En ook al ga je niet weg, het blijft toch de tijd van 4 x L. Weekblad Spijkenisse gaat je helpen een nog leukere tijd te hebben. We publiceren iedere week een pagina tips voor gezinnen, de kinder- en jeugdactiviteiten van de gemeente, het programma van de KinderVakantieSpelen en een lezersactie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant