Afbeelding

Hekelingen naar herkansingen toe

Sport 94 keer gelezen

Rotterdam – Hekelingen is er zondag niet in geslaagd om zich via de nacompetitie te handhaven in de derde klasse. De formatie van René Milot verloor het laatste pouleduel van Besiktas met 4-0, bij rust leidde de Rotterdammers met 2-0. Een aantal spelers was de laatste tijd niet bezig met het duel, want sommigen waren zondag pas om 6.30 uur terug van uitgaan.

Toen Milot dit in de rust vernam was hij woedend. ‘Die gasten snappen niet waarom het gaat. We hebben geen kans gehad. De nederlaag is op deze manier terecht’, zegt de oefenmeester teleurgesteld na afloop. Toch is het nog niet over met de kansen voor Hekelingen om lijfsbehoud te tonen. Komende zondag mag de ploeg met zeven andere ploegen gaan strijden om zes plaatsen in de derde klasse. Er zijn deze week drie extra plaatsen vrij gekomen omdat andere teams besluiten over te stappen, naar de zaterdag. Tegenstanders van Hekelingen zijn voor zondag nog niet bekend. Er moet nog worden geloot. Men speelt in een poule van vier ploegen, de nummers 1,2 en 3 gaan naar de derde klasse volgend jaar. De wedstrijden worden gespeeld op het terrein van VV Barendrecht. Bij de Spijkenissers is Kevin van Dam door een schorsing de hele dag niet inzetbaar. David Awad is nog een vraagteken (blessure). Tevens gaat René Milot nog praten met de mensen die er afgelopen zondag erg licht over dachten.

Opstelling Hekelingen:

Kevin Dijkshoorn; Kevin van Dam; Bruce Sundermann; Rogier Bezuijen; Marvin van de Ende; Nigel van Kapel (25 Toivi Schol); Robin de Jong; Whalid Ahmed (50 René Rombouts); Kenneth Verweij; Wesley Meuldijk en Edinho Fortes Varela (50 Koen Spitters).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant