Hockeysters delen met Pijnacker

Sport 76 keer gelezen

Spijkenisse - De dames van HV Spijkenisse hebben het zondag goed gedaan tegen Pijnacker. Het was echt een gelijkwaardig duel waarin het uiteindelijk 1-1 werd. Bij rust stond het 0-1 voor de gasten. Diep in de tweede helft werd door Jamie Zeegers de gelijkmaker gescoord voor de dames van Spijkenisse. ‘Ik ben erg tevreden met dit resultaat. Het was een super goede pot. Door een counter komen we na zes minuten op achterstand. Daarna zijn er kansen over en weer. Na rust zette zij ons vol onder druk, maar daar wisten wij onder vandaan te komen. Dan maken we de gelijkmaker en zijn er over en weer kansen. We waren echt gelijkwaardig’, zegt coach Jeroen Nieuwstraten na afloop. Zondag is de slotwedstrijd. Dan is de nummer één Dopie de tegenstander.