Hockeyers zijn De Yssel de baas

Sport 51 keer gelezen

Krimpen aan den Yssel – De heren van HV Spijkenisse hebben zondag uitstekende zaken gedaan door De Yssel te verslaan. De formatie van Erik Beekman won het duel met2-3, bij rust stond het 1-2. De Krimpenaren zijn al gedegradeerd. De ploeg uit onze stad kwam op voorsprong door een treffer van Mike Maters na twee minuten. Vervolgens kwam men na tien minuten op een 0-2 voorsprong toen Koen Weimar de bal binnen sloeg.

Nog voor rust deed de thuisploeg iets terug, maar na de thee was het Koen Weimar die voor de 1-3 zorgde, maar ook toen knokte de Yssel zich terug tot 2-3. ‘Het ging voor rust erg goed en we gingen die weg ook na rust inzetten. Zij komen dan terug tot 2-3. Ze zette vervolgens ons onder druk, maar we bleven rustig en hebben het goed uitgespeeld. Doordat Gouda verloren heeft staan we nu weer gelijk’, zegt coach Erik Beekman na afloop. Volgende week is de laatste wedstrijd tegen Warande dat derde staat. Mocht de ploeg winnen en Gouda verliest, dan zullen de Spijkenissers niet om degradatie moeten strijden in de nacompetitie.