Afbeelding

Kringkampioenschappen De Kempvis

Sport 64 keer gelezen

Dordrecht: Afgelopen weekend heeft het laatste deel van de ZRO Kringkampioenschappen plaats gevonden in de Sportboulevard te Dordrecht. Dit was ook de laatste keer dat de ZRO in deze vorm de finale organiseerde. Twintig verenigingen uit de regio Rotterdam streden tegen elkaar in een 50m bad.

Van De Kempvis deden dit weekend twaalf zwemmers mee aan de wedstrijd. Het was weer een goed zwemweekend voor de Kempvissers want ze namen in totaal vijftien medailles mee naar Spijkenisse. Dit weekend was ook de laatste mogelijkheid voor de junioren om een limit te behalen of aan te scherpen voor het NJK dat volgende maand in Utrecht gehouden gaat worden. Het ging in sommige gevallen om een honderdste van een seconde wat deze wedstrijd extra spannend maakte. Voor de junioren zit het wedstrijdseizoen er weer bijna op. Er zijn nog vier Kempvissers die zich mogen voorbereiden op het NJK dat zal plaats vinden op 21 tot en met 23 juni in Utrecht.

De volgende zwemmers namen een medaille mee:
Goud: Floyd van Duyvenbode 400m vrije slag en 200meter rugslag, Igor Ostrowski 100meter schoolslag en 200meter vrije slag, Tim van de Berg 100meter schoolslag, Vincent van Bolhuis 200meter vrije slag, Joris Bezemer 100meter vlinderslag.
Zilver: Joris Bezemer 400meter vrije slag, 200meter rugslag en 200meter vrije slag, Jordi ‘t Mannetje 400meter vrije slag, Igor Ostrowski 50meter schoolslag.
Brons: Daniel van der Sluijs 200meter rugslag en 50meter schoolslag, Floyd van Duyvenbode 200m vrije slag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant