Hockeyers na rust onderuit tegen Asvion

Sport 125 keer gelezen

De heren van HV Spijkenisse zijn zondag na rust onderuit gegaan tegen Asvion. De ploeg van Erik Beekman verloor het duel met 2-4, bij rust stond het nog 0-0. Het waren treffers van de stick van Mike Maters en Jelle Kuurstra die voor een 2-2 stand zorgde na een 0-2 achterstand. Daarna drukte Asvion door. ‘Er had meer ingezeten. De eerste helft kwamen we niet in de cirkel van hen. Dan kom je na rust met 2-0 achter en dan tonen we veerkracht door terug te komen. Wij gingen voor de 3-2 en zij krijgen een strafbal, die onze doelman houdt. Dan is er een onachtzaamheid en wordt het 2-3 en dan is het alles of niets, het werd niets, 2-4’, zegt coach Erik Beekman, die ook volgend seizoen actief is bij de Spijkenissers na afloop. Over twee weken is De IJssel de tegenstander voor de Spijkenissers.