Afbeelding

Hekelingen met ruime cijfers onderuit

Sport 116 keer gelezen

Hekelingen - Hekelingen speelde zondag met een flink gehavend team tegen Antibarbari. Naast de ontvangers van de rode kaarten vorige week bij Abbenbroek, Robin Boere, Dennis Karsten en Rogier Bezuijen, waren ook David Awad (knieblessure tot en met september) en Robin de Jong er niet bij. Tegen de Rotterdamse studenten kon men niet op en de ploeg van René Milot verloor met 1-5 van Antibarbari. Bij rust stond het al 0-3 voor de gasten. De enige treffer voor de Spijkenissers kwam van Edinho Fortes Varela, die de 1-4 aantekende. ‘We hebben ook echt geen kans gehad, behalve de treffer. We moesten een heel ander team nu neer zetten, omdat er op zeven posities andere mensen stonden in vergelijking met vorige week. Als je zelf niets creëert en zij wel, dan wordt het dus 1-5’, meent René Milot na afloop van het duel.

Hekelingen kan door de nederlaag niet meer stijgen op de ranglijst. De ploeg staat twaalfde en moet nacompetitie tegen degradatie spelen. De eerste wedstrijd staat gepland op 26 mei, de laatste wedstrijd op 2 juni. Zondag is het al gedegradeerde DHZ te gast bij Hekelingen. Dan mist de ploeg door schorsingen ook Nigel van Kapel, Rodney van Dam en Koen Spitters.

Opstelling Hekelingen
Jordi Dijkshoorn; Nigel van Kapel; Marvin van den Ende (60 Mark Spitters); René Rombouts; Koen Spitters; Marvin Kleibergen (56 Giovanni Hoogervorst); Peter Lans; Richard Muller (46 Whalid Ahmed); Toivi Schol; Wesley Meuldijk en Edinho Fortes Varela.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant