Afbeelding

WCR wint gezapig potje

Sport 51 keer gelezen

Hekelingen - Hekelingen is er zondag niet in geslaagd om tot winst te komen in het duel met WCR. Op sportpark ’t Spui verloor het team van René Milot met 3-6 van de ploeg uit Albrandswaard. De formatie uit de dorpskern van Spijkenisse kwam via Wesley Meuldijk op voorsprong. Vervolgens wisten de gasten het doel bij Jordy Dijkshoorn, die in de rust wegens een blessure moest worden vervangen, twee keer te vinden.

De gelijkmaker voor Hekelingen kwam van de voet van Nigel van Kapel en Whalid Ahmed bracht de Hekelingse ploeg op 3-2. Hierna wist WCR nog vier keer het net te vinden. ‘Het was anders dan de uitslag doet vermoeden een gezapig potje. Dat gebeurde van twee kanten uit. Beide ploegen waren niet best. Je geeft dan veel ruimte weg en dan kan deze uitslag eruit komen’, zegt trainer René Milot na afloop. Zondag treedt de ploeg aan bij Abbenbroek.

Opstelling Hekelingen:
Jordy Dijkshoorn (46 Donny Martens); Kevin van Dam; Marvin van de Ende; Koen Spitters (80 Robin Boere); René Rombouts; Koen Verweij; Nigel van Kapel; Whalid Ahmed (77 David Awad); Edinho Fortes Varela; Toivi Schol en Wesley Meuldijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant