Zuur puntverlies voor Hekelingen

Sport 76 keer gelezen

Middelharnis – Hekelingen heeft zondag een punt overgehouden aan de ontmoeting met Flakkee. Het in degradatienood verkerende team van René Milot speelde met 1-1 gelijk. Bij rust stond het 0-1 voor Hekelingen. De formatie uit de dorpskern van Spijkenisse kwam al na drie minuten op voorsprong dankzij een treffer van Toivi Schol. Lange tijd leek Hekelingen de winst te gaan opstrijken, maar in de allerlaatste minuut wist Flakkee toch nog langszij te komen.

‘Zuur, zuur en nog eens zuur is dit voor ons. De eerste helft was gelijk opgaand en nu kwamen we vroeg op voorsprong. De tweede helft hadden we met kansen moeten winnen. Dan in de laatste minuut gaat het als nog mis, zoals gezegd, erg zuur’, meent trainer René Milot na afloop. Bij winst hadden de ploegen op gelijke hoogte gekomen en was er nog een kleine kans dat Hekelingen geen nacompetitie hoefde te spelen. Men staat voorlaatste met twee punten achterstand op Flakkee en vijf punten achterstand op de veilige tiende plaats. De formatie heeft nog vijf duels te gaan en volgende week is WCR dat achtste staat de tegenstander.