Hockeyers onderuit tegen Ommoord

Sport 87 keer gelezen

Rotterdam - De heren van HV Spijkenisse hebben zondag een nederlaag moeten incasseren tegen Ommoord. De formatie van Erik Beekman verloor met 2-5, bij rust stond het gelijk 2-2. De Spijkenisser treffers op sportpark Groenewoud kwamen op naam van Jelle Kuurstra en Maarten Bol, beiden uit een strafcorner.

‘We stonden na twaalf minuten al met 2-0 achter. Daarna was er een goed spel van onze kant. In de eerste helft hebben we het goed gedaan. Na rust zouden we alles op scherp zetten en dat deden zij ook. Binnen drie minuten kwamen we op achterstand. Dan gaat het mis en door dekkingsfouten kwamen ze op 2-5. Alles bij elkaar ging het goed, we werden afgestraft op onze fouten’, zegt Erik Beekman na afloop. Zondag staat de ploeg bij De Kievitten. Thuis werd met 2-0 verloren.