Afbeelding

SCO'63 redt het niet

Sport 162 keer gelezen

Spijkenisse - SCO’63 heeft zondag niet kunnen winnen van CVV Zwervers. De formatie van scheidend trainer Ton Pattinama verloor het duel met 2-4, bij rust stond het 1-2 voor de gasten. De treffers voor het team uit Spijkenisse kwamen van de schoen van Merwin de Brito en Edinho Pattinama. Breekpunt in de wedstrijd was na een uur spelen de rode kaart die Rodney van Dam namens de Spijkenissers ontving.

Ook de tegenstander begreep hier niets van. ‘We hebben kansen gehad en die maken we niet af. Vervolgens krijgt Rodney van Dam een rode kaart na een uur. Dat zou vanwege een elleboogstoot zijn. Ook de speler van CVV Zwervers heeft gezegd dat hij geen elleboog uitdeelde. Vanaf dat moment werd het erg lastig. We zijn één op één gaan spelen. Toen liepen zij uit naar 1-4. Toch hebben we kansen gehad via Merwin de Brito om tot 3-4 te komen, dat lukte helaas niet’, zegt trainer Ton Pattinama na afloop. Zondag staat de streekderby bij OVV op het programma. Als de scheidsrechter de rode kaart toch niet vermeldt mag Rodney van Dam spelen. Anders gaat Pattinama in beroep tegen de kaart. In dat geval is Van Dam speelgerechtigd tot de tuchtcommissie een uitspraak heeft gedaan.

Opstelling SCO’63:
Linber van der Horst; Dempsey Andrade Varela; Gerson Silva Almeida; Stephan Berkman; Rodney van Dam; Wesley Berkhout; Aschraf Rahil; Edinho Pattinama; Virgil Maatrijk; Merwin de Brito en Brendon Christefor Jansen (60 Dominique Pinas).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant