Afbeelding

Vrijwilligers supermarktactie gezocht

Actueel 53 keer gelezen

Het is weer zover. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april organiseert de Voedselbank Spijkenisse een supermarktactie. In de supermarkten in Brielle, Heenvliet, Spijkenisse en Zuidland zijn vrijwilligers aanwezig om uw giften in ontvangst te nemen. Giften bedoeld om de noodvoorraad van de Voedselbank aan te vullen.

In december 2012 werd ook zo'n actie gehouden. Nu vraagt de Activiteitencommissie u haar weer te helpen omdat het aantal cliënten door de crisis stijgt. Wekelijks worden er ongeveer 700 pakketten klaargemaakt.

Om alle supermarkten te kunnen bemensen zijn er nog veel vrijwilligers nodig. Vrijwilligers voor het uitdelen van flyers bij de ingang van de supermarkten en het in ontvangst nemen van de donaties bij de uitgang. Er wordt gewerkt in blokken van 2,5 uur. Op vrijdag 3 blokken en op zaterdag 2. De Activiteitencommissie zoekt dringend vrijwilligers voor deze actie. U kunt zich opgeven via supermarktactie@gmail.com of via 662161. Hier kunt u ook terecht voor informatie over deze actie.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant