Afbeelding

Rozenburg Racing Day

Actueel 173 keer gelezen

Rozenburg – Op 30 april verandert het rustieke dorpscentrum van Rozenburg in een ruig circuit voor motoren. Tijdens het evenement ‘Rozenburg Racing Day’ vinden diverse demonstraties en stuntshows plaats, door ervaren nationale en internationale coureurs. Langs het parcours, dat deels door een woonwijk loopt, worden ook dit jaar weer enkele duizenden toeschouwers verwacht.

Stichting Motorsport Rozenburg organiseert het jaarlijkse motorsportevenement inmiddels voor de tiende keer. Traditiegetrouw krijgen de Supermoto-coureurs de belangrijkste plek in het raceschema. Zij zullen een demonstratiewedstrijd racen op het tijdelijke circuit in Rozenburg. Daarnaast laten de rijders van het RWP Stuntteam zien wat er allemaal mogelijk is met een motor. Op het voorwiel, op het achterwiel, geen enkel plekje blijft onbenut. De heren zullen hun sporen achterlaten met de inmiddels welbekende ‘donuts’.

Dit jaar zal Rozenburg ook weer groots vertegenwoordigt zijn met de supermoto rijders. Dit jaar is Wayne van der schilt zal zijn laatste supermoto race rijden voordat hij officieel zijn helm aan de wilgen hangt Wayne zal afscheid nemen op het circuit waar het voor hem allemaal begonnen is! Dit jaar zal Mark ten Hoeve zal met start nummer 263 voor de 11e keer van start gaan op het straten circuit van Rozenburg en natuurlijk zal ook hij er voor gaan zorgen dat u kunt genieten van geweldige supermoto acties. Naast Mark zal ook zijn jongere broer Erwin met nummer 64 aan de start staan! Ook John Mooiman is dit jaar weer van de partij hij heeft dit jaar John kende het afgelopen seizoen veel pech door een pols blessure, maar John is weer helemaal ready to race. De rijder voor het Rockanje Racing Team zal van start gaan met startnummer 202 . De Jongste Rozenburgse deelnemer is Rikkie Goudriaan hij zal op zijn Suzuki van start gaan voor het Goudriaan Supermoto team met start nummer 206. Rikkie heeft het afgelopen seizoen absoluut niet slecht gedaan in de nationale klasse bij het ONK Supermoto.

Meer informatie op www.stichtingmotorsportrozenburg.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant