De Kempvis kan WZK niet stoppen

Sport 110 keer gelezen

Wassenaar - De waterpoloërs van De Kempvis zijn er in het Sterrenbad in Wassenaar niet in geslaagd om de ongeslagen status van koploper WZK te schenden. De Spijkenissers verloren het duel met de duidelijke cijfers: 24-12 (9-2, 6-2, 6-5, 3-3).

‘Het klassenverschil was gewoon te groot,’ verklaarde coach Wil Bloemberg. ‘De ervaring ontbrak om enigszins in de buurt van WZK te komen, hoewel we over het aanvallende vermogen niet eens ontevreden mogen zijn.’ De ploeg van de coaches Nico van Nieuwamerongen en Wil Bloemberg hebben het vizier met een mix van jonge- en ervaren spelers reeds op volgend seizoen gericht. ‘Het blijft zaak om punten te blijven pakken en daarnaast een team neer te zetten dat er in de volgende competitie klaar voor is.’

De Kempvis: Henk de Bruijn; Marcel Bakker, Ronald van Dijk, Koen Goudriaan (1 keer), Remco van der Werf (1 keer), Remco van Nierop, Joost van Nieuwamerongen (3 keer), Koos Smeding, Bas Havelaar (2 keer), Alex Weijts, Stefan Kuurstra (2 keer), Max van Drongelen, Alwin van Aggelen (3 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant