Afbeelding

De Boei viert 1-jarig bestaan (+ VIDEO)

Actueel 113 keer gelezen

Spijkenisse - Vrijdag 1 februari viert inloophuis de Boei tussen 10.00-12.00 uur haar eerste verjaardag. Ze staat die dag ook stil bij de internationale Wereldkankerdag op 4 februari onder het motto: Kanker heb je samen.

Wekelijks vormt het inloophuis op vrijdagmorgen een ontmoetingsplek waar mensen met kanker of die kanker gehad hebben en hun naasten in alle rust ervaringen kunnen uitwisselen, gezellige activiteiten en informatiebijeenkomsten met elkaar kunnen delen. Inloophuis de Boei Spijkenisse is gevestigd in gebouw De Dorsvloer aan de Zomerakker 415. Het is echter geen kerkelijke organisatie, maar een dependance van De Boei in Rotterdam en bedoeld voor alle mensen met kanker en hun naasten. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met coördinator: Ina van den Brand via deboeispijkenisse@gmail.com of 06-38924833.

In de dagen rondom Wereldkankerdag houden vrijwel alle inloophuizen een open dag. Zo ook de Boei in Spijkenisse (op 1.2.). Je kunt vrijblijvend langskomen om kennis te maken, rond te kijken of deel te nemen aan een activiteit. Er is ook een rozenactie. Meer weten? Klink op een van de links of bekijk het filmpje.
Website: www.wereldkankerdag.nl.
Facebook: www.facebook.com/wereldkankerdag.
Twitter: https://twitter.com/2013wkd

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant