HVOS aast op tweede plaats

Sport 108 keer gelezen

Pijnacker - De handbalsters van HVOS hebben tegen Oliveo geen enkel uitzicht gehad op een positief resultaat. De formatie van Anja Hagen werd in de Luchthal in Pijnacker met liefst 37-20 (19-8) afgedroogd.

Evenals vorige week tegen Foreholte 2 trad de equipe uit Spijkenisse zonder Melanie Versluis en Iris Vonk gehavend binnen de lijnen. Toch wilde de coach van HVOS dat niet als excuus aanvoeren. ‘We werden gewoon overlopen. Oliveo heeft een sterk team en kon met zes wissels op de bank de hele wedstrijd in een hoog tempo blijven spelen. Wij moesten met twee wissels alle zeilen bijzetten om Oliveo tegen te houden. Elk foutje werd in de break afgestraft. Hoewel we in de tweede helft aanvallend wat meer hebben gebracht, hebben we eigenlijk vanaf de eerste minuut achter de feiten aangelopen.’ HVOS bezet de voorlaatste plaats in de eerste klasse. De jonge ploeg van HVOS wacht aanstaande zondag in de Olympiahal om 11.50 uur de zware klus tegen koploper DWS uit Schiedam.


HVOS: Rosemarie van der Horst; Sara Sundermann, Saskia van der Sluis, Jana Hagen, Steffani In ’t Veen, Marloes Salet, Ilse van der Meer, Laura Mesker, Joyce Boersema.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant